PONUDE

 

 

INDIVIDUALNI PSIHOLOŠKI TRETMAN

 

(Koriste se sve metode I tehnike koje su na raspolaganju)

Za razgovor sa psihologom se odlučuju osobe koje su zdrave ali koje pate od različitih emocionalnih i interpersonalnih problema, kao što su nervoza, strahovi, napadi panike, sve što je vezano za nepoželjna iskustva, nesigurnost u sebe i svoje mogućnosti, osjećaj barijere i otpora za rad na svojim poslovnim ciljevima. Tenzije u prisustvu nepoznatih ljudi, nedostatak samopouzdanja, sebičnost, javni nastup, bijes, psihosomatske tegobe. Veći dio navedenih tema se u toku jednog tretmana rešava.

 

 

                    PAKET 15 DANA

INDIVIDUALNI PSIHOLOŠKI TRETMANI

 

(10-individualnih psiholoških tretmana. Savjeti, preporuke I cjelodnevna podrška putem onile mreže tokom trajanja paketa. Koriste se sve metode I tehnike koje su na raspolaganju)

Promjena kojom imam život kakav želim... kontrolisan tok misli... napredak u poslu... životu... umirujem strahove, nepoželjna iskustva, nesigurnost u sebe i svoje mogućnosti, ojačaću moje ciljeve i otkloniti sve otpore i barijere koje me koče bilo da se radi o biznisu ili drugim sferana života. Tokom tretmana se ne radi o savjetovanju već o konkretnom i direktnom mijenjaju osjećaja, blokada i misli koje imaju nepoželjan tok. Sve skupa čini da naš život poprima jedan sasvim drugačiji tok.

 

 

INDIVIDUALNI TRETMAN AUTOGENOG TRENINGA

(Jedna od najpoznatijih i najstarijih psiholoških tehnika za postizanje duboke relaksacije.Psihoterapijska tehnika za borbu sa stresom i česta je preporuka internista kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom)

 

INDIVIDUALNI TRETMAN PROGRESIVNO MIŠIĆNE RELAKSACIJE

(Predstavlja vežbe stezanja i opuštanja mišića podjednako je koriste zdrave i bolesne osobe Ova tehnika duboke relaksacije je u upotrebi više od 80 godina i primenjuje se u mnogim zdravstvenim sistemima)

 

INDIVIDUALNI TRETMAN ASERTIVNE KOMUNIKACIJE

(Asertivno komuniciranje pomaže čoveku da bude produktivniji u zauzimanju za sebe i da razvije kvalitetne odnose s drugim ljudima. Zastupam sebe, poštujem tebe! )

 

0 0